VEPE

Vesipelastuksen kuivan maan kurssi alkaa Vasaraisilla toukokuussa. Treenikertoja neljä, maanantaisin ajalla 10.-31.5.2021 klo 18-19. Koirakkopaikkoja kurssille on neljä. Mikäli osallistujia olisi enemmänkin, järjestämme toisen ryhmän heti perään klo 19-20. Kurssin tarkoituksena on perehdyttää uusia harrastajia lajiin sekä tutustuttaa koiria treenivälineisiin ja liikkeisiin ennen veteen menoa. Kurssin hinta 25€/koirakko. Ilmoittautuminen 5.5. mennessä osoitteeseen vepesatakunta@gmail.com.

Aloittelijoiden vesikurssi Rauliolla kesäkuussa maanantaisin 7.-28.6. klo 18 alkaen. Kurssin tarkoituksena on siirtää kuivan maan kurssilla opittuja asioita veteen. Kurssin hinta 35€/koirakko. Ilmoittautuminen 1.6. mennessä osoitteeseen vepesatakunta@gmail.com.

Vesipelastuskausi alkaa sään salliessa Rauliolla 10.5.2020. Treenipäivät ovat toukokuussa maanantai, keskiviikko ja torstai klo 18 alkaen. Kesäkuussa treenipäivät aloittelijoiden kurssin takia keskiviikko ja torstai klo 18 alkaen. Heinäkuussa jälleen myös maanantaisin loppukauden ajan. Ilmoittautumiset 5.5. mennessä osoitteeseen vepesatakunta@gmail.com. Kesän hinta 50e per koira.

Jokaisella koirakolla on oikeus osallistua yhteen treenikertaan viikossa. Treenipäiviin ilmoittaudutaan ryhmän Facebook-sivujen kautta, jonne saa pääsyn kun treenimaksu on suoritettuna. Mikäli treeniryhmissä on tilaa, voi osallistua samalla viikolla useampiin treeneihin, tällöin maksu on jäseniltä 5€/treenikerta. Ryhmän jäsenillä on talkoovelvoite. Ryhmiin otetaan kauden aikana mukaan myös lajiin tutustujia kertamaksulla, mikä on 10€/koirakko.