Jäsenasiat

Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen jäsenyys on voimassa kalenterivuoden. Voit liittää myös perheesi mukaan perhejäseninä. Perhejäsen on täysivaltainen jäsen, mutta yhdistyksen lähettämä posti tulee vain varsinaiselle jäsenelle. Perhejäsenen tulee asua samassa osoitteessa kuin varsinainen jäsen.

Satakunnan Noutajakoirayhdistys ry julkaisee pari kertaa vuodessa Noutokapula nimistä jäsentiedotetta. Noutokapulassa on juttuja mm. koulutuksista ja muista yhdistyksen tapahtumista. Tapahtumista parhaiten tiedot löytyvät yhdistyksen nettisivuilta www.satakunnannoutajat.fi , johon on keskitetty yhdistyksen tiedotus. Nykyään yhtenä tiedotuskanavana toimii myös yhdistyksen Facebook –ryhmä, mutta useimmin päivittyvät tiedot tulisi löytyä yhdistyksen nettisivuilta.

Tiesithän, että samalla voit liittyä jäseneksi Suomen Noutajakoirajärjestöön (SNJ), jolloin saat kotiisi neljä kertaa vuodessa Nuusku -lehden. Nuusku on valtakunnallinen noutajalehti, jossa on asiantuntijoiden (mm. noutajakouluttajien, koetuomareiden, eläinlääkäreiden) kirjoittamia artikkeleja noutajan koulutuksesta, kokeista, näyttelyistä, terveydenhoidosta ja tapahtumista. Lisätietoja SNJ:stä löydät sivuilta www.snj.fi

Huom! ”Kokeessa etusija Satakunnan noutajakoirayhdistyksen jäsenillä” tarkoittaa, että jäsenmaksu on maksettu hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisajan alkua!! Tämä koskee myös koulutuksia. Jäsenyyden voimassaolo tarkistetaan aina ennen kutsujen lähettämistä.

 

Jäsenmaksut vuodelle 2024

Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen jäsenyys

  • yhdistyksen suorajäsen         18 €

Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen jäsenyys + SNJ:n jäsenyys

  • vuosijäsen                                28 €
  • perhejäsen                                 6 €

Laskutusteknisistä syistä SNJ:n jäsenyys on merkitty vuosijäseneksi. Sisältää SNJ:n osuutta 17 €.

Lisätietoja saat yhdistyksen jäsensihteeriltä. Halutessasi liittyä yhdistykseen ota yhteyttä suoraan jäsensihteeriin  satakunnannoutajat@gmail.com

 

OSOITTEEN MUUTOS

  • Osoitteesi tai nimesi muuttuessa ilmoitathan siitä jäsensihteerille niin saadaan lehdet ja jäsentiedotteet oikeaan osoitteeseen.